Révész Ádám Sri Lankán járt

Révész Ádám egy nagy kalandról érkezett haza, úgyhogy most kifaggattuk, merre is járt, és mi történt vele.

Révész Ádám

„Ez egy 3x3-as Nemzetek Ligája nevezetű rendezvény 4. és 5. állomása volt, amit Sri Lankán rendeztek, Colomboban. Ide bármilyen ország tudott nevezni, akár úgyis ha valamelyik állomáson nem szerepeltek. A célja ennek az, hogy a most U23-as korú játékosok lehetnek majd ott az Olimpián, mert akkor lesznek annyi idősek, és így volt lehetőség együtt készülni ezen a nyáron.

Révész ÁdámAz utazás volt a legrosszabb része nekem az egész túrának, mert a repülőn én, a többiekkel ellentétben, egy percet sem tudtam aludni, viszont a szervezés szerintem tökéletes volt, még úgy is, hogy az időjárás néha bezavart. A sri lanka-i ételek nagyon csípősek, ez az elején még nem zavart, de azért egy idő után már ettem/ettünk volna mást is.

Révész ÁdámAz óceán partján volt a szállodánk, gyönyörű kilátással. Nem volt olyan nap, hogy ne mentünk volna be az óceánba, az hatalmas élmény volt, mondhatom hogy a legnagyobb.

Révész ÁdámAz első tornán győzelemmel kezdtünk Sri Lanka ellen, akik viszont nem csak minket hanem mindenkit nagyon megleptek. Bár alacsonyak voltak nagyon, elképesztően jól dobtak kintről, látszott hogy rengeteget keszültek a tornára. Azután kikaptunk a csehektől, majd a szlovénoktól, így 4. helyen zártunk. Sajnos nem éreztük a labdát, a játékot. A többi csapat látszott hogy sokat készült erre a tornára és sokuk csak 3x3-as játékos, ez pedig óriási előny hiszen nekünk már megy az alapozás, elkezdtük a munkát a csapatunkkal, és rég játszottuk ezt a játékot. A második tornára pedig még rosszabb teljesítménnyel rukkoltunk elő. Sri Lanka megint remekül játszott és legyőztek minket egy nagyon izgalmas meccsen. Sajnálom, hogy pont ellenünk tudtak nyerni de nagyon megérdemelték, 2 csapattal indultak és mindenkit megszorongattak, járt nekik a győzelem. Utána az egész Nemzetek Ligájában veretlen szlovénokat kellett volna nagyon megvernünk hogy továbbjussunk, és bár szerintem magasan a legjobb meccsünk volt, nem sikerült megvernünk őket, ellenük még több kell. Sajnálom, mert amikor nyáron 2 hetet együtt edzettünk, láttuk hogy nagyon jól tudunk játszani, és rossz érzés, hogy ez lesz a legfrissebb emlék erről a csapatról, de nagyon jó nyár volt, egy nagyon jó csapattal, és remélem jövőre folytatjuk.”

Révész Ádám

Ádám most már visszatért a Szedeákhoz, folytatja az alapozást a csapattal. Az új szezonról is megkérdeztük.

„Szerintem nagyon jól sülhet el hogy ismerjük egymást, összeszokottak vagyunk, úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok, de nagyobb jóslásokat ilyenkor még korai mondani.”

 

 

Forrás: 
SZTE-SZEDEÁK