Rajtol a 2018/19-es szezon - felvezető

Hétvégén indul az új szezon a NBI/B Piros és Zöld csoportjában is, több, feljutásra vágyó és megerősödött együttessel a fedélzeten.

Lássuk hát, kik alkotják az idei versenykiírás résztvevőit, de, hogy jövőre még inkább számon kérhető legyen a felvezető a hóhéron, egy ”bátor” tippre is vállalkoztam az egyes csapatok végső pozícióját illetően!

MTK Törökbálint:

Érkezett: Berneczei László (SMAFC), Vámos László (Kaszások)

Távozott: Boinitzer Dávid (Békés), Gonda Zsombor (Kecskemét), Mohay Péter, Szabó Tibor, Máriás Gergely (mind abbahagyta)

Sokan távoztak Törökbálintról a holt szezonban, az alapembernek számító Boinitzer, az ifjú tehetség Gonda Zsombor, a palánk alatt sok találkozón domináló Szabó Tibor és a sokáig sérüléssel küzdő Mohay Péter is búcsút intettek az MTK-nak. Jött helyettük a SMAFC és a Kaszások két (korábbi) vezéregyénisége, Berneczei László és Vámos László, a Bihari-Jakab-Nagy trióval kiegészülve pedig így legalább egy rutinosabb mag megmaradt Bódi Ferenc vezetőedző számára. A fiatalokat szépen építették be az elmúlt szezon második felében a nagy csapatba, rájuk idén még nagyobb szerep hárulhat, ha meglesz a bajnokság vége felé megtalált ritmus, akkor egy rájátszás helyet most is elcsíphetnek.

Tipp: 7-11.

1. forduló programja:

MTK Törökbálint – BUDAFOK (péntek, 17:00)

Forrás: 
Kezdő5.hu