Juhos Levi: "Mindenki imád Szegeden játszani!"

Ahogyan arról már tegnap beszámoltunk, nyolc játékosával is szerződést hosszabbított a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I. A-csoportos férfi kosárlabdacsapata. Révész Ádám két, Wirth Ádám egy plusz egy, míg Juhos Levente, Vágvölgyi Ákos, Meleg Károly, Mike János, Bonifert Bendegúz és Kovács József egy évre írt alá. Közülük egyértelműen Juhos megtartása a legnagyobb tett: az erőcsatár kitűnő szezont zárt, 34 meccsen 10,2 pontot és 6,3 lepattanót átlagolt, éppen ezért több élklubnál is az erősítési tervek között szerepelt. A delmagyar.hu portál úgy tudja, a bajnoki címre hajtó, nemzetközi kupában induló Egis Körmend is meg akarta szerezni.

– Szeretném azzal kezdeni, hogy köszönöm a klubnak, a szurkolóknak és a csapattársaknak azt a két évet, amit eddig Szegeden tölthettem. Jól érzem magam itt, ráadásul olyan ajánlatot kaptam a vezetőségtől, amelyre nem tudtam nemet mondani. Sok helyről hívtak, de mivel látok még fejlődési lehetőséget, maradtam – fogalmazott lapunknak Juhos.

Ahogy a fenti nevekből látszik, a magyar mag együtt marad, és van rá esély, hogy a légiósok (Boltic, Ciric, Sulovic, Lilov) is visszatérjenek.

– Az ő helyzetük csak később dől el, de azt mindannyian jelezték, hogy örülnének, ha maradhatnának, mert remek közösséget alkottunk. Mindenki imád Szegeden játszani – fogalmazott.

 

Forrás: bb1.hu

Forrás: 
SZTE-SZEDEÁK