Alba-Szedeák

Egyelőre nem tudni, melyik légiós marad ki a hazaiaknál.

Ivan Lilov

A nyolcadik helyen álló Szeged együttesét látja vendégül csütörtök este a listavezető Alba Fehérvár az alapszakasz 23. fordulójában. A vendég Szedeák legutóbb legyőzte odahaza a Paksot, és biztosította helyét a középházban, míg az éllovas fehérváriak a hétvégén szezonbeli negyedik vereségüket szenvedték Szolnokon.

Braniszlav Dzunics, az Alba vezetőedzője: 

Nehéz meccsre számítok egy jó ellenféllel szemben. A Szeged a Magyar Kupán és azóta is eléggé eredményesen játszik, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy egy jó meccset játszunk. A csapatomtól a maximumot várom. Védekezésben keményebbnek, támadásban pedig szervezettebbnek kell lennünk, mint a legutóbbi meccsünkön. A játékosoktól a maximumot várom, mert úgy érzem, hogy szükségünk lesz arra, hogy a legjobbunkat nyújtsuk. Tóth Péteren kívül mindenkire számíthatok, de az még nem tudom, hogy melyik légiós marad ki. 

Nikola Lazics, a Szeged vezetőedzője: 

Az idei szezonban az Alba az a csapat, amelyik eddig a legjobban szerepel és amelyik a legtöbbet mutatott. Nagyon jó gárda, melyet egy kiváló edző irányít, és amely már megnyerte a kupát, valamint vezeti a tabellát. Úgy érzem, hogy az utóbbi időben mi is nagyon jól játszottunk, és Székesfehérváron is megpróbálunk hasonlóan teljesíteni. Majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Sérülések szempontjából egy kicsit jobban állunk, mint korábban, ezúttal csak Révész Ádám fog hiányozni.

 

Forrás: bb1.hu

Forrás: 
SZTE-SZEDEÁK