Újabb időpontváltozások

Nehezen jön össze a Bp. Honvéd elleni első mérkőzésünk. Ezúttal a Törökbálint Sportközpontban folyó munkálatok miatt van időpontváltozás.

Eredetileg a Honvéd pályaválasztásával, a budapesti Simon János Kosárlabda Csarnokban lett volna a mérkőzés, de az épületben folyó felújítás miatt nem kapták meg a létesítmény hitelesítését NB-I/B osztályú mérkőzések megrendezésére. Így a felek megegyeztek, hogy felcserélik a pályaválasztói jogot, és Törökbálintra, november 2-re írták ki a mérkőzést. De sajnos ez sem jön össze, mert ezúttal a Törökbálint Sportközpontban lesznek karbantartó munkálatok, amik ellehetetlenítették a találkozó megrendezést.

Gyors egyeztetés után az a megállapodás született (amit az MKOSZ elfogadott), hogy az eredeti kiírás szerint a Bp. Honvéd otthonában lesz a mérkőzés, mégpedig november 29-én, szerdán 19:30 órai kezdettel. Az U20-as találkozó aznap 17:15-kor lesz.

A korábban meghirdetetthez képest korábbra került a Budafok elleni Hepp Kupa mérkőzés, az új időpont: november 3., péntek, 18:00 óra.